Ford Video Check

Gratis ved hvert værkstedsbesøg hos os

Tillid og troværdig er afgørende, når det handler om service på og reparationer af din bil. Derfor er det også med stolthed, at vi nu introducerer Ford Video Check, hvor du som kunde er med på sidelinjen hele vejen igennem din bils besøg på vores værksted.

Med Ford Video Check dokumenterer og forklarer en af vores serviceteknikere med en kort video, hvilket arbejde der eventuelt skal udføres på din bil. På den måde kan du som kunde være sikker på, at du ved hvad der bliver lavet – og kun betaler for det aftalte arbejde.

Når videoen er blevet optaget sender vi den direkte til dig via SMS eller e-mail, og på den måde kan du ved selvsyn se, hvad din servicetekniker anbefaler og hvorfor.

Udover selve videoen indeholder SMS’en eller e-mailen eventuelt også et tilbud på udbedring af de eventuelle reparationer. Og med ganske få klik, kan du acceptere og bekræfte udbedringen. Vi udfører ikke arbejdet, før du har bekræftet hvad der skal udbedres.

Ford Video Check er gratis, det er bekvemt, og det er dig, der bestemmer.

Skal din bil snart forbi vores værksted? Ring til os nu, og prøv selv den nye, lette og gennemskuelige løsning – FORD VIDEO CHECK.