Nyheder & kampagner

Her finder du informationer om kommende events, kampagner og arrangementer, samt de nyeste opdateringer fra Ford og Mazda. 

Ford Video Check

d. 7/2-18

Gratis ved hvert værkstedsbesøg hos os

Tillid og troværdig er afgørende, når det handler om service på og reparationer af din bil. Derfor er det også med stolthed, at vi nu introducerer Ford Video Check, hvor du som kunde er med på sidelinjen hele vejen igennem din bils besøg på vores værksted.

Se mere her

Den nye Ford EcoSport

d. 23/1-18

Kom og oplev den nye Ford EcoSport 

En vaskeægte mini-SUV med et robust og moderne design, høj sikkerhed, moderne motorer samt fremragende pladsforhold.

Se mere her

Nytårskur 2018 hos N. Kjær Bilcentret

d. 8/1-18

Med ønsket om en god start på år 2018 inviterer vi dig til nytårskur i weekenden den 13. og 14. januar, hvor vi kan ønske hinanden et Godt nytår. Vi byder på bobler og kransekage og en pæn buffet af spændende nyheder og knaldtilbud fra både Ford og Mazda. Vi har åbent begge dage fra 11-16.

 

Se mere her

Aldrig har så meget Mazda kostet så lidt

d. 22/11-17

Kun hos N. Kjær Bilcentret

Vi har lige nu store besparelser på fabriksnye biler og demobiler fra Mazda: Mazda2, Mazda3, Mazda6, Mazda CX-3 og demo Mazda MX-5. Tilbuddene gælder kun hos N. Kjær Bilcentret, og gælder så længe lager haves.

Kig ind til en prøvetur og et godt tilbud. Vi glæder os virkelig meget til at vise dig, hvor meget Mazda, du får for pengene. 

Se mere her

Kampagnepris på udvalgte modeller

d. 7/11-17

Spar kr. 98.545,- på S-MAX Titanium 2.0 TDCi 150hk M6

Lige nu kan du få den store luksus familiebil Ford S-MAX Titanium Diesel fra kun kr. 330.558,-.

 

Se mere her

Kampagnepris på udvalgte modeller

d. 7/11-17

Spar kr. 95.086 på Mondeo Titanium 2.0 TDCi 150hk STC M6

Lige nu kan du få den topudstyrede Mondeo Titanium Diesel fra kun kr. 309.363,-.

 

Se mere her

Afgiftsfest hos N. Kjær Bilcentret

d. 22/9-17

Vi er klar med nye priser

Vi fejrer regeringens regulering af priserne på nye biler med et brag af en AFGIFTSFEST. Vi har tilrettet alle priser i butikken, så du kan se, hvad din nye bil nu koster... Velkommen til festen - vi står klar med råd og vejledning - og selvfølgelig en prøvetur!

Se mere her

Årets Ford-forhandler for 11. gang

d. 5/9-17

N. Kjær Bilcentret er årets Ford-forhandler for 11. gang

For 11. gang har vi vundet Fords Prestigefyldte "Chairmans Award" for den højeste kundetilfredshed i Danmark. Ford Danmark uddeler prisen hvert år. Prisen blev sammen med flotte ord overrakt af den administrerende direktør for Ford Danmark Janne Kämäräinen og salgsdirektør Frank Skjærbæk Pedersen.

Se mere her

Mazda2 Superior - navigation uden merpris

d. 5/9-17

Mazda2 forener et kompakt format med en stor bils teknologi og komfort 

Lige nu kan du forkæle dig selv med den veludstyrede kampagnemodel Mazda2 Superior og få navigation med uden merpris (værdi 7.995 kr.). Renten er lav og udstyrslisten lang. Kom og prøv, inden den er væk igen.

Vi glæder os til at se dig.  

Se mere her

Den nye Ford Fiesta

d. 28/8-17

Kom og oplev den nye Ford Fiesta, vinderen af årets stortest 

Den nye Fiesta er nytænkt og genopfundet. Og du vil opleve, når du sætter dig ind i den for første gang, at den omfatter meget mere end ved første øjekast.

Se mere her

Mazda CX-5 er ankommet

d. 2/6-17

Drive together, en fælles oplevelse 

Kom forbi og oplev, hvordan den nye Mazda CX-5 føjer nye dimensioner til køreglæden. Med et helt nyt design både indvendigt og udvendigt er vores nyeste SUV komfortabel og fornøjelig både for fører og passagerer. Med et design, der er en hyldest til glæden ved at køre, giver Mazda CX-5 alle om bord en stærk følelse af Jinba Ittai, den stærke følelse af at være ét med bilen.

Se mere her

Ford C-MAX suveræn vinder af Årets Brugtbil 2017

d. 29/3-17

Og du kan købe den lige her hos os

Årets Brugtbil kåres hvert år af en jury bestående af 18 motorjournalister og brugtbilseksperter samt en afstemning for Facebook-brugerne. Ford C-MAX imponerer juryen på samme måde, som den imponerer kunderne. C-MAX er et multitalent. Titlen er en anerkendelse af, at C-MAX-modellerne er noget særligt, hvor man som kunde får høj funktionalitet, klassisk MPV-rummelighed og på samme tid en stor dosis køreglæde og -sikkerhed.

Se mere her

Ford Kuga Vignale er landet

d. 14/3-17

En ekstraordinær oplevelse af ejerskab

Kom forbi og oplev Ford Kuga Vignale - en banebrydende SUV, der er bygget til et formål og er raffineret udformet. Når du kommer helt tæt på, kan du se detaljer, der gør den til noget helt særligt. Det eksklusive kølergitter, eksteriørets dynamiske linjer, et interiør håndlavet af de bedste materialer. Fx håndsyede sæder med naturlig, handskeblød overflade, der inviterer dig ind i kabinen. 

Se mere her

Årets Ford Værksted 2016

d. 17/1-17

N. Kjær Bilcentret kåret til Årets Ford Værksted 2016

Ford Danmark har netop kåret værkstedet hos N. Kjær Bilcentret til Årets Ford Værksted 2016. Ford har gennem det forgangne år bedømt alle værksteder i Danmark, og i bedømmelsen er der blandt andet lagt vægt på kundetilfredshed, korrekt reparation første gang samt overholdelse af aftaler. 

Se mere her