Nyheder & kampagner

Her finder du informationer om kommende events, kampagner og arrangementer, samt de nyeste opdateringer fra Ford og Mazda. 

Den nye Ford Fiesta Active

d. 12/6-18

Må vi præsentere den nye Fiesta Active

Der venter dig en speciel oplevelse med den helt nye Ford Fiesta Active. Dens robuste SUV-inspirerede styling, forhøjede kørehøjde, tagrælinger, forskellige køreindstillinger samt velkendte Fiesta køreegenskaber vil gøre enhver køretur til et eventyr.

Se mere her

Mazda2 Niseko - Kampagnefinansiering med 0% i rente!

d. 1/6-18

Lang udstyrsliste. Lav rente.

Lige nu kan du forkæle dig selv med den veludstyrede Mazda2 Niseko som er spækket med udstyr. Renten er lav og udstyrslisten lang.

Se mere her

Forårsudsalg

d. 16/5-18

På den populære C-MAX Titanium+

Lige nu kan du spare 14.810 kr., når du vælger den populære Ford C-MAX 1.0 EcoBoost 125 hk motor.

Se mere her

Den nye Ford Transit Custom fra kun 1.498 kr./md.

d. 20/4-18

Danmarks mest solgte varebil - nu kraftigt fornyet

Nu kan du glæde dig til endnu flere innovative funktioner og intelligente teknologier, større effektivitet og kvalitetspræget design og håndværk. Resultatet: Du kan se frem til at sætte dig bag rattet i en varevogn, der er mere raffineret og sofistikeret end nogensinde før.

Se mere her

Mazda MX-5 privatleasing

d. 21/3-18

Den ultimative køreglæde, følelsen af frihed og vind i håret behøver ikke forblive en drøm. Med en lav udbetaling og lav månedlig ydelse er det nemlig blevet endnu lettere at få fingrene i verdens mest solgte roadster Mazda MX-5, som nu kan privatleases fra kr. 3.995 om måneden. Se mere her

Åbent Hus den 17. - 18. marts

d. 13/3-18

Vi inviterer til Åbent Hus i weekenden den 17. og 18. marts. Vi byder på kaffe og kage og en pæn buffet af spændende nyheder og super gode tilbud fra både Ford og Mazda. Vi har åbent begge dage fra kl. 11-16.

| 0,0 % I VARIABEL RENTE | 

| VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 10.000 KR. |

 

Se mere her

Ford Video Check

d. 7/2-18

Gratis ved hvert værkstedsbesøg hos os

Tillid og troværdig er afgørende, når det handler om service på og reparationer af din bil. Derfor er det også med stolthed, at vi nu introducerer Ford Video Check, hvor du som kunde er med på sidelinjen hele vejen igennem din bils besøg på vores værksted.

Se mere her

Den nye Ford EcoSport

d. 23/1-18

Kom og oplev den nye Ford EcoSport 

En vaskeægte mini-SUV med et robust og moderne design, høj sikkerhed, moderne motorer samt fremragende pladsforhold.

Se mere her

Nytårskur 2018 hos N. Kjær Bilcentret

d. 8/1-18

Med ønsket om en god start på år 2018 inviterer vi dig til nytårskur i weekenden den 13. og 14. januar, hvor vi kan ønske hinanden et Godt nytår. Vi byder på bobler og kransekage og en pæn buffet af spændende nyheder og knaldtilbud fra både Ford og Mazda. Vi har åbent begge dage fra 11-16.

 

Se mere her

Årets Ford-forhandler for 11. gang

d. 5/9-17

N. Kjær Bilcentret er årets Ford-forhandler for 11. gang

For 11. gang har vi vundet Fords Prestigefyldte "Chairmans Award" for den højeste kundetilfredshed i Danmark. Ford Danmark uddeler prisen hvert år. Prisen blev sammen med flotte ord overrakt af den administrerende direktør for Ford Danmark Janne Kämäräinen og salgsdirektør Frank Skjærbæk Pedersen.

Se mere her

Årets Ford Værksted 2016

d. 17/1-17

N. Kjær Bilcentret kåret til Årets Ford Værksted 2016

Ford Danmark har netop kåret værkstedet hos N. Kjær Bilcentret til Årets Ford Værksted 2016. Ford har gennem det forgangne år bedømt alle værksteder i Danmark, og i bedømmelsen er der blandt andet lagt vægt på kundetilfredshed, korrekt reparation første gang samt overholdelse af aftaler. 

Se mere her