Book et møde i dag

Er du på udkig efter en varebil med stor kapacitet, lave ejeromkostninger, en driftsikker motor, ultimativ funktionalitet og et lavt brændstofforbrug? Robert og Hans-Christian sidder klar med rådgivning og ekstra skarpe leasingpriser i vores Ford Transit Erhvervscenter. De kommer også gerne til dig.

Ford Transit er Danmarks mest solgte varebilsmærke for 3. år i træk - lad os vise dig hvorfor...

Se nye varebiler fra Ford herunder - eller se vores udvalg af brugte erhvervsbiler her. Vi har flere modeller til hurtig levering.

Robert Hansen

Erhverv

Erhvervskonsulent

Tlf: 62 17 28 01
Mobil: 21 60 40 17
Email: roh@nkjaer.dk

Hans-Christian Kjær

Erhverv

Erhvervskonsulent

Tlf: 62 17 28 02
Mobil: 23 96 96 99
Email: hck@nkjaer.dk

N. Kjær Bilcentret er autoriseret Ford Transit Erhvervscenter

Det betyder, at vi er eksperter i det store brede Transit modelprogram - både i salg og på værkstedet. Vi skræddersyer løsninger, der dækker netop dit behov, og som holder dine omkostninger nede. Vi kommer hele vejen rundt i vores rådgivning, og kan tage os af alle aspekter ved bilkøb - finansiering, forsikring, serviceaftaler, ombygning og indretning samt bildekoration.  

På vores værksted er din bil i trygge hænder. Vores teknikere og pladesmede gennemgår løbende kurser, og arbejder hver dag med Fords transitter og andre mærker. To gange er vi blevet kåret til Årets Ford Værksted, senest i 2016.

Læs mere om Ford Transit serien

Fords Transit serie dækker alle tænkelige behov, store som små. Det er nok en af grundene til, at Ford Transit er det mest solgte varebilsmærke for 3. år i træk. Serien består af fire hårdtarbejdende medlemmer: Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom og den store Transit.

Derfor samarbejder A.T. Møller med N. Kjær Bilcentret

Jeg har forhandlet erhvervsbiler hos N. Kjær Bilcentret i mere end 20 år. Her bliver du mødt af professionalisme og imødekommenhed. I salgsafdelingen står de altid klar med god rådgivning. Og så får jeg en god service på værkstedet. Hvis der har været lidt småproblemer med en bilerne, kører jeg den forbi værkstedet. De gennemgår bilen med mig, og løser hurtigt eventuelle problemer. Ford Transit er en rigtig god erhvervsbil. Den er økonomisk - både at anskaffe og holde kørende.

- Svend Erik Møller, indehaver af VVS-virksomheden A. T. Møller.